سفارش تبلیغ
صبا ویژن























امور سیاسی پایگاه بسیج شهدای محراب

ارگان رسانه ای حلقه لندن، حزب مشارکت را «راه سبز» معرفی کرد اما تصویری کاهنده و رو به سقوط از این حزب ارائه نمود! «جرس» در عین حال خواستار تصفیه اعضای حزب و افزودن برخی عناصر زندانی به عنوان اعضای جدید شد. این رهنمود در حالی است که پیش از این برخی بیانیه ها به نام حزب مشارکت از مبدأ لندن منتشر می شد!
جرس می نویسد «اگر جنبش دوم خرداد و دوران هشت ساله ریاست جمهوری خاتمی و حضور اصلاح طلبان در قوای اجرائی و مقننه تنها یک دستاورد و نتیجه در پی داشته و آنهم تأسیس حزب مشارکت ایران اسلامی بوده باشد؛ این نتیجه ای قابل مباهات و افتخار در کارنامه دوران اصلاحات در جهت ایجاد دموکراسی و توسعه سیاسی و حکومت مدرن است»(!)
نویسنده این تحلیل که مانند اغلب نویسندگان جرس با اسم مستعار -آذر اهورایی- به انتشار تحلیل پرداخته، با وجود چنان شروعی ادامه می دهد: مشارکت در روند تاریخی دچار نزول شد. این حزب در سال 77 تأسیس می شود و در سال 78 در انتخابات مجلس ششم پیروز و حائز اکثریت می شود اما در انتخابات دوره دوم شوراها و در سال بعد در انتخابات مجلس هفتم بدلیل اعمال نظارت استصوابی و حذف گسترده اصلاح طلبان؛ این حزب از صحنه رقابت حذف و جنبش اصلاحات شکست خورد. چرا مردم به این سرعت از اصلاحات مأیوس شدند و از جبهه مشارکت روی برگردانیدند؟ یکی از دلایل اصلی یأس مردم از اصلاحات بگومگوها و جر و بحثهای درون شورای شهر تهران بود. این اولین تجربه شوراها در ایران بود. نایب رئیس شورای شهر آقای حجاریان بود که ترور و از دور خارج شد. رئیس شورا آقای عبدالله نوری بود که برای انتخابات مجلس کاندیدا شد و از شورا استعفا داد و در نتیجه دور به دست آدمهایی افتاد که مردم را از اصلاحات مأیوس کردند. این آقایان الان کجا هستند و چه می کنند و چه نسبتی با جنبش سبز دارند؟!
ارگان مهاجرانی و کدیور اضافه می کند: مسئله دیگر نحوه ورود به انتخابات مجلس ششم بود. جبهه مشارکت در این انتخابات آنطور که باید نتوانست از میان آدمهائی که در آن انتخابات مدعی اصلاح طلبی بودند و شانس پیروزی هم داشتند و تعدادشان در کل کشور به دو هزار نفر هم نمی رسید کاندیداهایش را به یک روش دموکراتیک و معقول گزینش کند و در نتیجه برخی به لیست مشترک جبهه مشارکت و مجاهدین انقلاب راه یافتند؛ که حاضر به هزینه دادن برای اصلاحات نشدند اما اصلاحات را هزینه راه یابی خود به مجلس کردند. کسی که در تمام عمر مجلس ششم حتی یک بار هم حرف نزده و یک طرح و پیشنهاد نداشته و در همه این سال ها چه قبل و چه بعد از آن هم حتی یکبار برای جنبش یک کلام بر زبان نیاورده و یک خط ننوشته و اصلاً هیچ گاه حرف و طرحی برای گفتن نداشته، این آدم چه ارتباطی با اصلاح طلبی دارد و چرا باید در لیست جبهه مشارکت وارد مجلس ششم بشود؟
نویسنده جرس ادامه می دهد: باید از گذشته درس عبرت گرفت. نباید بیهوده مثل گذشته فکر کنیم. اصلاحات فرآیندی بی بازگشت است. شرایط فعلی اگرچه برای کار حزبی پرهزینه و کم طرفدار است اما همین شرایط بهترین موقعیت است تا هر حزبی کادرهای قدیمی اش را به محک تجربه بیازماید و کادرهای جدیدش را از میان آدمهای معتقد و باوفا و مصمم و صمیمی و فداکار و پرتوان شناسائی و گزینش کند. در موقعیت تقسیم غنایم یاران و مدعیان همفکری و همراهی بسیارند اما از بسیاری از اینان در موقعیتهای خطیری مثل اکنون که هنگام اثبات ادعاها است؛ به جز عده قلیلی خبری نیست. حزب مشارکت چند نفر مثل تاج زاده و آن هشت نفری که بر علیه کودتا گران شکایت کرده اند دارد؟ امثال آنها در جامعه ما کم نیستند مثل همانهائی که عضو حزب مشارکت نیستند اما الان همبند آنان در زندان هستند.
استناد از سر ناچاری جرس به تاج زاده در حالی است که چند ماه پیش ویدئویی از اظهارات وی در گفت وگو با رمضان زاده و یک هم حزبی دیگر در اینترنت منتشر شد. در این ویدئو تاج زاده تصریح می کند که تقلب 11 میلیونی در انتخابات معنا ندارد و ما در انتخابات شکست خورده ایم.


نوشته شده در چهارشنبه 89/9/17ساعت 10:54 صبح توسط بهنام نظرات ( ) |


Design By : Pichak