سفارش تبلیغ
صبا ویژن























امور سیاسی پایگاه بسیج شهدای محراب

اعدام 5 تروریست وابسته به 2 گروهک جنایتکار پژاک و تندر به بهانه ای تازه برای رسوایی صحنه گردانان فتنه سبز تبدیل شد. عناصر اعدام شده اساساً ارتباط مستقیمی با حوادث پس از انتخابات نداشتند و مدت ها قبل از آن طی بمب گذاری در شیراز و تهران بازداشت شده بودند اما گروهک های متبوع آنها (تندر با گرایش سلطنت طلبانه و پژاک با گرایش تجزیه طلبانه) هر دو در حوادث پس از انتخابات هم جزو صحنه گردانان و اغتشاش سازان بودند.
در پی این ماجرا موسوی بیانیه ای به حمایت از اعدام شده ها صادر کرد تا ثابت کرده باشد تروریست هایی که سال ها - قبل و به ویژه بعد از انتخابات سال گذشته- در ایران بمبگذاری و جنایت کردند و شهروندان بی گناه را به شهادت رساندند، همان هدفی را دنبال می کنند که سران فتنه پی گرفته بودند و این نقش های جداگانه همان نقش هایی بود که از سوی سازمان های جاسوسی پشت صحنه گروهک هایی نظیر تندر و پژاک (موساد، ام آی شش و سیا) دیکته شده بود.
موسوی در بیانیه خود، تروریست ها را تعمداً «شهروند» جا زد و با وجود اینکه از روند دادرسی اغلب 5 تروریست اعدام شده بیش از یک سال می گذرد، تلاش کرد احکام صادره را زیر سأال برده و ضمناً به انتخابات ربط دهد! همزمان با موسوی گروهک تروریستی کومله هم خواستار اعتراض به اعدام افراد یاد شده گردید و جالب تر اینکه، یک روز قبل از بیانیه موسوی، گروهک فدائیان خلق از خارج کشور بیانیه ای تحکیم آمیز خطاب به موسوی و کروبی صادر و از آنها خواسته بود اعدام 5 تروریست یاد شده را محکوم کنند! 24 ساعت بعد موسوی از دستور مرکزیت فدائیان خلق اطاعت کرد و بیانیه کذایی را صادر کرد. موسوی اما توضیح نداده جرم ده ها نفری که در حسینیه ای در شیراز با بمبگذاری گروهک انجمن پادشاهی (تندر) به خاک و خون کشیده شدند- و از جمله چند کودک معصوم و سوگوار اهل بیت(ع) - چه بود که حال قاتلان آنها مورد حمایت سران فتنه قرار می گیرند.
در این میان سایت بی بی سی انگلیس فرصت را غنیمت شمرده و با تأکید بر لزوم حمایت سران فتنه از تروریست های اعدام شده پرسید که «آیا جنبش سبز هم خودی و غیر خودی دارد»؟ حمایت بی بی سی از اعضای گروهک های تروریستی تندر و پژاک از آن جهت قابل تأمل است که اسناد متعددی از اقامت سران گروهک تندر در لندن و حمایت سازمان جاسوسی
MI6
از آنها موجود است.
بی بی سی در عین حال با اشاره به برخی نگرانی ها درباره مواضع متناقض موسوی و کروبی نوشت: هرگونه اظهارنظر سران جنبش سبز در مورد اعدام های اخیر که در ارتباط با «مبارزه مسلحانه» و «محاربه» بوده است، می تواند موقعیت آنها را به خطر بیاندازد و فرصت دهد تا دولت ایران اتهام «برانداز» را راحت تر به مخالفان وارد کند. جنبش سبز حرکت در «چارچوب» قانون اساسی را سرلوحه خود قرار داده و سران آن بر پایبندی خود به نظام جمهوری اسلامی، بارها تأکید کرده اند. بنابراین نمی توان انتظار داشت که در برابر برخورد با «اقدام مسلحانه علیه نظام» جبهه گیری کنند».
بی بی سی اما در پایان تأکید کرد که جنبش سبز خودی و غیر خودی نمی شناسد(!)
گفتنی است میرحسین موسوی پس از اقدامات خیانت آمیز و رسوایی هم که نیروهای میدانی فتنه و آشوب در روز عاشورای حسینی به بار آوردند، حرمت شکنان حضرت اباعبدالله را مردان خداجو توصیف کرد. اکنون باید پرسید تفاوت موسوی با گروهک های ماتریالیست، منکر اسلام و دین، وابسته به استکبار و تروریست چیست که تا این اندازه نسبت به آنها ابراز همدلی می کند. خوش بینانه ترین قضاوت -اگر نگوییم موسوی علناً و با اراده قصد خیانت دارد- این است که جبهه استکبار و گروهک ها، آتوهای جدی از موسوی دارند که او را مجبور کرده اند به عنوان یک گروگان فاقد اختیار به هر نحو که آنها خواستند عمل کند و کوچک ترین اعتراضی نکند، ولو حمایت علنی از تروریست های آدم کش و مزدور.


نوشته شده در پنج شنبه 89/2/23ساعت 10:14 صبح توسط بهنام نظرات ( ) |


Design By : Pichak